L’equip de regates de vela lleugera del CN Porto Cristo participa al XIII Trofeu Inturhotel

Redacció CN PORTO CRISTO – 29 de febrer de 2021

Aquest cap de setmana s`ha celebrat el XIII trofeu Inturhotel d’optimist al Club Nàutic Porto Colom, amb totes les mesures sanitàries vigents, on els nostres regatistes han participat per primer cop a una regata de la Classe Optimist D.

Hi han participat regatistes de diversos clubs nàutics de l`illa. Varen participar regatistes del Club nàutic Estanyol, Club de Vela Puerto de Andratx i del Club Nàutic Cala Gamba.

El vent es va mantenir estable durant els dos dies de competició amb una intensitat de catorze i quinze nusos, massa forta per als més petis. En Carles Parera i n’ Olga Mestre varen acabar totes les proves realitzades mentre que en Jaume Mestre i en Wilhelm Mentz només varen poder acabar una prova. Enhorabona a tots!