L’ equip de regates de vela lleugera del CN Porto Cristo participa al Trofeu Memorial Natalio Comas

Redacció CN PORTO CRISTO – 3 de maig de 2021

Aquest passat cap de setmana les nostres regatistes de l’equip de regates de laser han participat a la seva primera regata al Trofeu Memorial Natalio Comas organitzat pel Club Nàutic Portixol, amb un total de 27 embarcacions inscrites.

La jornada de dissabte va començar amb pluja i es van haver d’aplaçar les proves. Tot i així s’en pogueren cel.lebrar dues. La intensitat del vent fou d’entre 15 i 16 nusos de component Nord- oest.

Na Joana Durán Riera va aconseguir acabar una de les dues proves que es disputaren acabant en 18ena posició. Na Bàrbara Durán Mascaró no va aconseguir acabarles degut a la intensitat del vent.

La jornada del diumenge es van cel.lebrar 3 proves i aquest cop si que les dues regatistes varen poder acabar les 3 proves. Les proves varen començar puntualment a les 12 del migdia amb una intensitat de vent que no va superar el 8 nusos de component sur, sur-oest.

Al finalitzar la regata na Bàrbara aconseguí la posició 22 de la classificació, tot seguit de na Joana amb posició número 23.