El Club Nàutic Porto Cristo torna a celebrar el tradicional Sopar Anual de Socis

Desprès d’un any de returada per la crisi del Covid-19, el passat divendres dia 2 de juliol a 21:00 h. va tenir lloc a les terrasses de la sala Magna de l’edifici social del Club Nàutic Porto Cristo el tradicional sopar anual de socis del Club al qual van assistir 120 socis, familiares i amics.

Durant el sopar el presidente del Club Bernat Bou Domenech va dedicar unes paraules d’agraïment a tots els assistents i també a tots els treballadors del club per la bona tasca que duen a terme dia a dia.

A les terrasses de la Sala Magna el socis gaudiren del sopar elaborat i servit per la reconeguda empresa manacorina TOT A PUNT CATERING . El sopar va estar amenitzat amb la bona música en viu dels incombustibles artistes Tomeu Matamalas, Pep Alba i Martí “Salem”, amb un repertori espectacular. 

El assistents varen gaudir a la Sala Magna de la fantàstica exposició d’obres dels artistes comarcals Ana Perelló, Juli Huertas i Pedro Albons , la qual es va inaugurar al mateix sopar de socis i romandrà oberta al públic cada dia de 18:00 a 21 : 00 h. aletas el 18 de juliol.

El Club Nàutic també a posat en marxa pel juliol i agost les activitats esportives nàutiques, com els cursos d’optimist amb 30 alumnes cada mes, els cursos de navegació de vela lleugera i amb veler per adult, i els entrenaments del equip de regates de vela lleugera que manté l’activitat durant tot l’any.

Més informació: www.cnportocristo.com