El Club Nàutic Porto Cristo celebra el Trofeu President – Memorial Juan Servera Amer de Optimist

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre s’ha celebrat al C.N. Porto Cristo el Trofeu President Memorial Juan Servera Amer patrocinat per COVES DEL DRACH i amb la col•laboració de JAUME VERMELL NÀUTICA.
Varen participar uns 30 regatistes dels Clubs Nàutics de Porto Colom, Port Adriano, Portitxol i Porto Cristo.
Han estat dues jornades de regates amb condicions ambientals molt diferents.

La jornada de dissabte va transcórrer amb normalitat amb molt poc vent que bufava de component Sud amb una intensitat mitjana de 5-6 nusos, que va permetre fer dues proves de les 3 programades, ja que es va haver d’ajornar el començament de la regata pel poc vent que hi havia.

Diumenge es va poder celebrar només una prova, ja que la intensitat del vent rondava els 20 nusos amb puntes de 22-23. Es va haver d’ anul•lar la segona prova per les males condicions.

El guanyador absolut de la regata va ser Javier Vallbona Mateo del C.N. PortoColom que es va marcar 3 primers a cadascuna de les proves.

Cal destacar l’actuació de Carlos Parera Vaquer del C.N. Porto Cristo que va finalitzar la competició en tercera posició del grup Sub 11 i María Rodríguez Lliteras que va acabar 4a dels Optimist D.

La tarda de diumenge en finalitzar la regata es va servir un finger-food elaborat pel restaurant “SAMPA Porto Cristo” per a tots els regatistes i es va realitzar el lliurament de trofeus als guanyadors per part del president del Club Bernat Bou Domenech, la monitora de vela Mercè Ontiveros, Miquel Àngel Mestre, Llorenç Nicolau i Jaume Vaquer (Jaume Vermell Nàutica).

Clica aquí per veure les fotos de la regata