El Club Nàutic Porto Cristo comença les tradicionals Jornades Nàutiques

El passat dilluns 22 de Maig de 2023 alumnes de l´IES Porto Cristo visitaren el Club Nàutic Porto Cristo per dur a terme la primera jornada d’activitats nàutiques que ha posat en marxa el Club aquest any.

Desenvolupen activitats de navegació a vela, kayak, pàdel-surf, voleï i natació, en torns aproximadament de 40 minuts rotatius.

Amb les jornades nàutiques el Club rep cada any més de 200 alumnes, acompanyats de mestres dels centres educatius i de la monitora del vela del Club Nàutic Porto Cristo Mercè Ontiveros i personal de reforç.

Amb aquestes jornades el Club pretén apropar als joves a les activitats nàutiques, donant una passa més en el foment d’activitats nàutiques, finalitat fundacional del Club Nàutic Porto Cristo.