El Club Nàutic Porto Cristo celebra el tradicional sopar anual de socis

El passat divendres dia 7 de juliol va tenir lloc a les terrasses de la Sala Magna de l’edifici social del Club Nàutic el tradicional sopar anual de socis al qual van assistir 180 socis, familiars i amics.

A les terrasses de la Sala Magna el socis gaudiren d’un espectacular sopar elaborat i servit per la empresa explotadora de la Sala Magna del Club, EVENTOS MALLORCA, baix la direcció den Sergio Rifugio (www.eventosmallorca.es).

El sopar va estar amenitzat amb la bona música en viu del grup BIG YUYU.
Durant el sopar el president del Club, Bernat Bou Domenech, va dedicar unes paraules d’agraïment a tots els assistents i al gerent de Eventos Mallorca per la seva col•laboració amb esdeveniments solidaris en els quals també participa el Club i pel bon sopar i servei ofert el mateix vespre. També va fer menció a tots els treballadors del club per la bona tasca que duen a terme dia a dia.

El Club Nàutic es troba en plena temporada d’activitats esportives nàutiques, com els cursos d’optimist amb 30 alumnes cada mes, els cursos de navegació de vela lleugera i amb veler per adults, els entrenaments del equip de regates de vela lleugera i els cursos de natació a la piscina del Club per totes ses edats.

Més informació: www.cnportocristo.com