Glòria – Temps Extrem (IB3)

En el sisè capítol de Temps Extrem ens endinsem en la borrasca Glòria. Colpeja Balears el 19 de gener del 2020 i es desenvolupa al llarg de tres dies. Deixa registres impactants com vents de 150 km/h i pluges acumulades de fins a 365 l/m². En tot cas, Glòria destaca especialment per l’impressionant temporal marítim que genera. El 21 de gener s’arriba al rècord absolut d’altura d’onada a les Balears amb els 14,7 metres enregistrats per la boia de Maó. Al programa descobrirem històries com la d’en J. Daniel Matamalas i en Miquel Gerard Rosselló al Club Nàutic Porto Cristo que no dubtàren a arriscar la seva vida per salvar a un home que es trobava surant a l’aigua enmig del temporal a la bocana de Porto Cristo.

Pitja aquí o a damunt la imatge per veure el documental.