Bona participació del equip de regates CN Porto Cristo al Trofeu Inturhotel II – optimst D

Redacció CN PORTO CRISTO – 29 de març de 2021

Aquest cap de setmana els regatistes del Club Nàutic Porto Cristo de la categoria Optimist D han participat al Trofeu Inturhotel II celebrat en aigües del Club Nàutic Portocolom. La competició va reunir un total de 44 regatistes de clubs nàutics de tota l’illa : Club Nàutic S’ estanyol, Club de vela Port d’Andratx, Club Nàutic Portitxol, Real Club Nàutic de Palma, els amfitrions del Club Nàutic Portocolom i Club Nàutic Porto Cristo.

Es pogueren celebrar totes les jornades programades i això va permetre que els participants poguessin descartar el seu pitjor resultat.

El dissabte es va haver de navegar a l’interior del port amb vents forts de component Nord, que va fer impossible sortir a fora.

El diumenge la jornada es desenvolupà a fora de la Badia amb ratxes de component Nord -Est de 15, 16 nusos. En Carles Parera i n’ Olga Mestre varen ser els dos regatistes del Club Nàutic Porto Cristo que acabaren en millor posició. N’ Olga va acabar en 38ena posició aconseguint en una de les proves acabar la número 32.
En Carles Parera va acabar la regata en la posició immediatament inferior de n’Olga, la 37ena, aconseguint la seva millor actuació, acabant una de les proves amb la seva millor marca fins ara, arribant a la meta de la tercera prova en 26ena posició.

En Jaume Mestre i en Wilhelm Mentz s’esforçaren al màxim per aconseguir navegar en alguna de les proves, però degut a les condicions atmosfèriques adverses s’hagueren de retirar, al igual que una desena de participants més.

La propera regata a la que participaran serà el Trofeu Colonya al Reial Club Nàutic Port de Pollença el cap de setmana del 24 i 25 d’abril.
Cal destacar que els regatistes del Club Nàutic Porto Cristo s’han iniciat en el món de les regates fa relativament poc però tenen un progrés destacable que a poc a poc els duen a aconseguir millors resultats. Enhorabona a tot l’equip, Mercè Ontiveros (monitora) i regatistes.