Trofeu “CN Porto Cristo” de Optimist

La regata d’Optimist i Optimist D Trofeu CN Porto Cristo, organitzada pel Club Nàutic Porto Cristo, va tenir lloc aquest cap de setmana a la localitat de Porto Cristo, Mallorca.

L´esdeveniment va comptar amb la participació de nombrosos regatistes procedents de diferents punts de l´illa.

Tot i les condicions climàtiques, amb poc vent, els competidors van demostrar la seva habilitat i destresa a l’aigua. L’organització va fer dues proves en cadascun dels dos dies, per a un total de quatre proves durant tot el cap de setmana.

El dissabte la regata va començar amb un lleuger vent del sud. Tot i això, els organitzadors i participants no es van donar per vençuts i van aconseguir completar les dues proves programades per a aquest dia. Diumenge va ser un dia encara més complicat, amb vents encara més suaus. Tot i això, els regatistes es van esforçar per donar el millor de si mateixos i completar les proves restants.

El Club Nàutic Porto Cristo es va mostrar satisfet amb el desenvolupament de l’esdeveniment i va agrair la participació de tots els competidors. A més, van destacar l’excel·lent col·laboració dels col·laboradors, sense els quals l’esdeveniment no hauria estat possible.

La guanyadora absoluta del trofeu va ser Lola Bordón del CN Porto Colom que s’ha imposat amb tres primers i un segon. El millor regatista del CN Porto Cristo va ser en Carles Parera que va acabar 8é de la general i tercer de la categoría Sub 11. Destacam també l’actuació de Antonio Novoa que va aconseguir el 11é lloc de la general i segon de la categoría Optimist D.

Al final de la regata, es va dur a terme una cerimònia de lliurament de premis per part del delegat de vela del CN Porto Cristo Llorenç Nicolau i la monitora Mercè Ontiveros, en la què es va reconèixer la tasca i l’esforç dels regatistes participants.

El Club Nàutic Porto Cristo manté el seu compromís amb l’ organització de esdeveniments per fomentar la passió per la vela entre els joves de l’illa, amb una agenda de cursos, regates i activitats esportives nàutiques durant tot l’any.